ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Entren en funcionament les zones ‘Petó i Adéu´ a les entrades dels centres escolars
PUBLICAT Divendres, 15.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
zona petó i adéu pencarta

L’Ajuntament de Canet de Mar vol sensibilitzar a totes les famílies de la importància de reduir les interaccions amb altres persones durant l’entrada i la sortida dels alumnes del centre escolar. Per aquest motiu, durant la pròxima setmana posarà en marxa la campanya ‘Zona de petó i Adéu’ als centres escolars del municipi. 

L’entrada i sortida del centre escolar és un moment en el qual s’ajunten, en una mateixa zona, moltes famílies, alumnat i professorat. Això dificulta molt poder garantir la distància de seguretat entre persones i, per tant, esdevé un moment de risc elevat per a la propagació de la COVID-19. 

Destacat petó i adéu

Des de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament s’ha decidit iniciar la campanya ‘Zona de Petó i Adéu’. Aquesta acció consistirà en la col·locació d’unes lones a les entrades dels centres indicant que aquella zona queda limitada a rebre i acomiadar l’alumne. L’objectiu principal és aconseguir que les zones d’entrada i sortida de l’escola esdevinguin zones d’interacció curta / mínima.

Institucionalment, l’Ajuntament vol agrair a la comunitat educativa el gran esforç que està fent per tal de poder protegir a tot l’alumnat i a les seves famílies.  Dins de l’escola, i en grups bombolla, s’està treballant per complir escrupolosament amb totes les normes i restriccions bàsiques per evitar els contagis. Cal seguir treballant en aquesta línia.

 

^