ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Diputació i la Generalitat arriben a un acord per reforçar l´oferta formativa d'FP en el sector del tèxtil al CRTTT-Escola de Teixits
PUBLICAT Divendres, 15.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
CRTTT foto diba

Aquest dijous 14 de gener, la Diputació de Barcelona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual se cedeix de forma gratuïta a l’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar l’ús d’espais, instal·lacions, equipaments i maquinària del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT – Escola de Teixits). Aquest conveni permetrà reforçar l’oferta formativa d’FP en el sector tèxtil.

Destacat crttt

A Canet fa temps que s’aposta per aquestes modalitats. L’any 2013 es va iniciar el cicle formatiu de grau mitjà de Confecció i Moda que actualment compta amb una cinquantena d’alumnes. I va ser l’any 2017 quan es va fer el salt al cicle de grau superior que avui ja compta amb una trentena d’alumnes. 

L’objectiu principal d’aquesta col·laboració és poder ampliar els estudis i recursos dels cicles formatius de grau mitjà de Confecció i Moda i el del grau superior de Patronatge i Moda que actualment s’imparteixen al Lluís Domènech. També, des de la Diputació de Barcelona es pretén donar un nou impuls al CRTTT i donar suport a altres administracions, especialment en l’àmbit local.

Aquest acord tindrà vigència fins al 31 d’agost de 2024 i suposa la continuació del procés de transformació de l’antiga Escola fundada per la Mancomunitat de Catalunya el 1922, que el 1978 va passar a ser Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica en Teixits de Punt, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, i el 2007, amb el conveni signat amb els ajuntaments de Canet de Mar i Mataró i la Fundació Centre de Tecnologia Empresarial Mataró i Maresme, va esdevenir el Centre de Recerca actual.    

 

  

 

^