ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les entitats de Canet podran disposar d´un espai de trobada al centre del municipi
PUBLICAT Dimarts, 29.12.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Casa conserge

Amb la voluntat de dotar a les entitats del municipi d'un espai on poder-se reunir, des de diferents àrees de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha estat treballat per tal de poder adequar l'edifici conegut com "La Casa del Conserge" que es troba ubicat a la riera Gavarra.

A finals d'aquest 2020, han finalitzat les obres d'adequació i rehabilitació parcial, de la planta baixa de l'edifici.

Destacat casa conserge

Aquestes obres, que han estat realitzades per l'àrea d'Obres i Serveis de l'Ajuntament, han consistit a deixar la planta baixa distribuïda en dos espais diàfans. També s'ha renovat i adequat tota la instal·lació elèctrica de l'espai per tal d'adequar-la a la legislació actual. Al mateix temps, s'han substituït totes les portes i finestres de fusta per unes d'alumini que compleixen amb totes les tècniques i normatives actuals d'aïllament i s'ha construït un lavabo unisex adaptat.

L'objectiu del consistori és poder convertir aquest equipament en un espai de referència per a totes les associacions canetenques. Un punt de trobada on poder fer reunions de treball, petites sessions formatives, tallers, etc.

Des de l'àrea de Participació s'està treballant per tal de redactar un manual d'ús, on estigui definit com, qui i en quines condicions i circumstàncies es podrà utilitzar aquest espai.

La filosofia de l'Equip de Govern Municipal és que 'La Casa del Conserge' sigui un espai d'ús polivalent, obert a totes les entitats, associacions, col·lectius formalment constituïts, sense que ningú hi tingui la seva seu social. Tanmateix, ningú podrà disposar d'aquest espai per tal de guardar-hi material, ja que les dimensions de l'espai no són suficients.

casa conserge destacat 2

El control d'accés es realitzarà mitjançant un pany electrònic de control i el sistema corresponent d'alarma. Per tal d'organitzar-ne l'ús es realitzarà una graella de control d'ús de l'espai que es gestionarà des de l'àrea de Participació Ciutadana. En les pròximes setmanes es posarà en coneixement de les entitats el manual d'ús, així com la manera de poder realitzar les reserves.

Cercar i adequar un espai de trobada per a entitats i associacions és una demanda que fa molts anys que existeix al nostre poble. L'obertura d'aquest espai i l'experiència obtinguda, servirà d'avantsala per a poder posar en funcionament un "Hotel d'entitats" un cop es trobi i s'adeqüi un equipament municipal que es pugui destinar a aquesta finalitat.

^