ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ses Majestats els Reis de l'Orient
PUBLICAT Dilluns, 14.12.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Reis 2021

Ses Majestats  els Reis de l’Orient van confirmar, el passat 20 de novembre, que el pròxim dimarts 5 de gener faran la seva tradicional visita a Canet de Mar. Tanmateix, davant la situació causada per la pandèmia de la COVID-19, des de la Colla de Reis de Canet i l’Ajuntament s’ha treballat conjuntament per tal d’oferir una alternativa a la cavalcada de cada any amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

Enguany, es proposen les següents activitats:

BÚSTIES REIALS

Les noves mesures i restriccions per evitar la propagació de la COVID-19 publicades des del govern de la Generalitat de Catalunya han obligat a cancel·lar l’arribada del missatger reial a Canet de Mar prevista per aquest diumenge 27 de desembre.

Per tant, aquest any no hi haurà cap patge, a peu de carrer, recollint les cartes que les canetenques i canetencs volen fer arribar a Ses Majestats els Reis de l’Orient. Tanmateix, amb la voluntat de poder fer arribar tots els desitjos a Ses Majestats, la Colla de Reis de Canet instal·larà 5 bústies reials ubicades a 5 punts diferents del municipi perquè tothom pugui deixar-hi la seva carta.

Les bústies estaran disponibles des de dilluns 28 de desembre i fins dimarts 5 de gener al matí.

On les podem trobar?

De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores

Matins, de dilluns a dissabte, de 7 a 14h. Divendres també tarda, de 17,30h a 20h.

Matins de 8:30 a 13:30 hores i tardes de 17 a 20 hores. Dissabte 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Matins de 9 a 13 hores i tardes de 17 a 20 hores.

Matins de 7:45 a 13:30 hores i tardes de 16:30 a 20 hores. Diumenge obert només en horari de matins.

També pots fer arribar la teva carta a Ses Majestats a través del correu electrònic patgereialcanet@gmail.com

Recepció reial

Els jardins del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil – Escola de Teixits de Canet de Mar s’ompliran d’il·lusió i màgia per tal d’acollir la recepció reial que Ses Majestats els Reis d’Orient faran a els habitants del municipi.

Durant la recepció es farà un recorregut ple de màgia per diferents escenaris fins a arribar a l’audiència amb Ses Majestats. 

Per tal de poder formar part d’aquesta recepció, cal fer una inscripció prèvia, ja que l’aforament al recinte és limitat i controlat. Es podrà entrar en grups d’un màxim de 6 persones de bombolles pròximes. IMPORTANT: L’entrada a l’esdeveniment és múltiple (amb una sola entrada hi podran accedir fins a sis persones que convisquin).

Reserva entrada boto amb enllaç

L’entrada es realitzarà de forma esglaonada a través del barri ubicat a la pista de la Plaça Universitat.

Preguem que es respecti al màxim l’horari de la cita amb Ses Majestats per tal d’evitar aglomeracions a la zona d’accés. 

Els horaris disponibles per a la recepció reial van des de les 16 hores de la tarda  a les 21 hores del vespre del dia 5 de gener. 

Aquest any, per evitar la propagació de la COVID-19, els Reis no entregaran personalent els regals als nens i les nenes abans d'anar a dormir. Tots els regals seran entregats durant la nit del 5 al 6 de gener. Per poder fer el repartiment amb total seguretat, Ses Majestats ens demanen que tots els membres de la familia estiguin dormint dins la seva habitació i que no surtin.

Declaració Responsable

Declaració Responsable

Fitxer: Autodeclaracio_Responsable.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 146.19 kB

Banner nadal sense covid

^