ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local de Canet comença la campanya ‘Comerç Segur´
Des de la Policia Local es realitzen diferents campanyes durant tot l'any amb l'objectiu de garantir la seguretat de les canetenques i canetencs.
PUBLICAT Dilluns, 07.12.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Policia local foto carrer

Aquest dilluns 7 de desembre la Policia Local de Canet de Mar ha començat una campanya informativa i de prevenció per tal que es pugui dur a terme l'activitat comercial i de restauració amb la major seguretat possible.

Aquesta campanya, impulsada abans de Nadal, s'allargarà fins al pròxim dijous 31 de desembre.

Destacat notícia Policia campanya Comerç segur

Durant les Festes de Nadal s'incrementa notablement l'activitat comercial al nostre municipi. Des del punt de vista policial, s'inicia un període de risc on es poden cometre diferents delictes. Per aquest motiu, la Policia Local de Canet ha posat en marxa la campanya 'Comerç Segur'. Aquesta campanya pretén ser una acció preventiva i proactiva amb l'objectiu d'evitar delictes i furts i augmentar la percepció de seguretat al carrer.

Des de dilluns 7 i fins dijous 31 de desembre s'incrementarà la presència de policia al carrer, sobretot en horari comercial. També, des de la comissaria de la Policia Local de Canet es mantindrà un contacte permanent amb els comerciants per tal que aquests puguin desenvolupar la seva activitat de forma segura. Els agents potenciaran les visites als establiments i assessoraran els comerciants que ho vulguin sobre mesures de seguretat bàsiques i informació sobre les normatives vigents.

Enguany, els agents de la Policia Local de Canet de Mar també vetllaran per tal que tots els establiments compleixin amb les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19 al nostre municipi. En aquest sentit, els agents realitzaran diferents controls per tal de garantir el compliment d'aquestes mesures.

Per a qualsevol dubte, aclariment o emergència, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Canet a través del telèfon 93 794 00 88 (o 092 amb telèfon fixe).

^