ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament vol destinar la "caseta del conserge" a les entitats locals
PUBLICAT Dimarts, 03.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Caseta conserge 180403La Junta de Govern Local del 7 de febrer, va acordar sol·licitar a la Diputació, un canvi d'ús per a l'edifici de la riera Gavarra que ens van cedir fa gairebé dos anys. En concret va ser al Ple de la Diputació del 28 de juliol de 2016, quan la Diputació va cedir l'ús de l'immoble situat a la riera Gavarra 38 i conegut com a "caseta del conserge", ja que era l'habitatge que donava entrada al campus de l'Escola Universitària, en concret a la pista poliesportiva del recinte. 

L'Ajuntament i la Diputació van signar un conveni de cessió d'ús en el qual figurava que l'immoble es destinaria a reubicar els diferents serveis de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, per tal d'apropar-la al centre del municipi. Ara però, un cop aquesta àrea s'ha consolidat a l'edifici de Vil·la Flora, es planteja l'opció d'un canvi en la destinació d'ús de la "caseta del conserge".

Per aquest motiu, la Junta de Govern Local, formada per l'alcaldessa i els tinents d'alcalde, ha acordat sol·licitar a la Diputació que l'habitatge es destini a acollir les entitats de caràcter associatiu del nostre municipi. Ho ha proposat l'Alcaldia i a partir de l'aprovació de la Diputació, l'Ajuntament es posarà a treballar per adequar-lo al nou ús.

^