ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Entrenament comercial i Estrès i vendes, els dos primers cursos d'Emprenedoria del 2018
PUBLICAT Dijous, 08.02.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Servei d'assessorament per a la creació d'empreses de l'Àrea de Promoció Econòmica, comença l'any amb dos nous cursos adreçats a emprenedors i empreses. "Entrenament comercial: Eines pel NO" i "Estrès i vendes", són els dos cursos gratuïts que es faran, un al febrer i l'altre al març, a La Masoveria de Vil·la Flora.  Com sempre, estan organitzats per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet, en col·laboració de les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar, i subvencionat per Diputació de Barcelona.

"Entrenament comercial: Eines pel NO" es farà els dies 19 i 26 de febrer de 10.00 a 13.00 hores. És un taller molt pràctic on s'entrenaran les competències comercials amb eines concretes i senzilles, entenent el moment comercial com un joc, com una partida de tennis que amb entrenament i preparació es pot guanyar. S'hi treballaran aspectes com la PNL, els processos emocionals de la venda o el tancament de les vendes.

"Estrès i vendes" es farà els dies 5 i 12 de març de 9.30 a 13.30 hores. Cercarà l'eficiència del procés comercial tractant l'estrès des d'un punt de vista positiu. S'aprendrà a donar la volta a l'estrès per aconseguir més i millors vendes.

Informació i inscripcions dels dos cursos a Vil·la Flora, al telèfon 93 795 46 25 i a l'adreça demperedd@canetdemar.cat.

Taller entrenament comercial - febrer 2018

Taller entrenament comercial - febrer 2018

Fitxer: curs_entrenament_comercial_1802.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 352.01 kB

 
Taller estrès i vendes - març 2018

Taller estrès i vendes - març 2018

Fitxer: curs_estrA_s_i_vendes_1803.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 351.21 kB

^