ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ja es pot sol·licitar la reducció de la tarifa d'aigua potable
PUBLICAT Dimarts, 28.02.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L'Ajuntament i SOREA arriben a un acord per establir uns preus reduïts, una tarifa de caràcter social i sostenible en determinats casos

aixeta - imatge webDesprés de l'acord a què van arribar l'Ajuntament i SOREA al setembre passat, aquest 2017 comencen a aplicar-se les noves tarifes als rebuts de l'aigua de les llars de Canet. Les dues parts van signar un conveni que posava fi a cinc anys de litigis i es fixaven els nous preus de l'aigua, que suposaven un augment significatiu ja aquest primer trimestre de 2017. Tot i així, es tracta de la meitat de l'import respecte la proposta inicial de SOREA.

Malgrat tot, l'augment repercutirà a totes les llars. Per aquest motiu s'ha acordat establir uns preus reduïts, una tarifa de caràcter social i sostenible, a la qual poden optar:

  • Les famílies de més de tres membres que ho hagin fet constar així a SOREA.  Si la situació familiar s’ha modificat, s’ha de notificar a SOREA perquè ho puguin aplicar. Aleshores s'haurà de portar a les oficines de SOREA un certificat d’empadronament col·lectiu que s’expedeix a l’Ajuntament.
  • Els pensionistes sols o parelles de pensionistes majors de 65 anys, que compleixin els requisits econòmics per optar a la reducció. En aquest cas, s'ha d'omplir la sol·licitud i lliurar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.
  • Les llars amb tres habitants no hi poden optar i tampoc els pensionistes menors de 65 anys o les llars amb menys habitants que no compleixin els requisits reflectits a la sol·licitud.

L'àrea encarregada de valorar les sol·licituds és Benestar Social i són els seus responsables els qui facilitaran a l'empresa SOREA el llistat amb les famílies a qui se'ls podrà aplicar el descompte.

A l'espai de la Finestreta digital trobareu la instància que s'ha de presentar i tots els documents que s'hi han d'ajuntar.

^