ES|EN|FR
TelŔfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies
Talls de trÓnsit durant la Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Dimecres, 07.09.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nic

Amb motiu de la celebració i muntatge de la 9a. edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar que tindrà lloc els propers dies 16, 17 i 18 de setembre d´enguany els informem que, per garantir el bon funcionament d´aquest esdeveniment, hauran de romandre tancats els diferents accessos al centre urbà, excepte a l´aparcament de la Riera Gavarra.

Concretament, els carrers afectats seran Ample, Castanyer, Font, Saüc, Santíssima Trinitat, Alba, Abell, Gram, Eusebi Golart, Església així com la Riera Sant Domènec, Riera Buscarons (fins el carrer Nou), Riera Gavarra (fins carrer Tarragona), i les Plaça Macià i Església, que romandran tancats divendres a la tarda des de les 14.00 a les 22.00 hores i dissabte de 10.00 a 14,00.00 hores i des de les 16.00 a les 23.00 hores i diumenge de 10.00 a 14.00 hores i des de les 16.00 a les 22.00 hores.

Els veïns que tinguin vehicles podran accedir als garatges particulars durant les hores nocturnes, facilitant l´entrada als mateixos a partir de les 23.00 hores. Si al dia següent preveuen el seu ús, els demanen que els treguin abans de les 9.30 hores.

Davant de qualsevol situació d´emergència, poden contactar amb la Policia Local, al número de telèfon 93 794 00 88.

També els recordem que durant aquests dies podran aparcar el seu vehicle, nit i dia, als aparcaments de la Carbonella i el solar Diagonal a la Nacional-II (davant la comissaria de la policia local), espais que s´han habilitat com a aparcaments públics gratuïts.

Al mateix temps els informem que a primera hora del divendres començaran els treballs i els preparatius de les carpes, escenaris i altres estructures, fet pel qual també us podeu veure afectats en menor o major mesura.

L´organització d´un esdeveniment d´aquestes dimensions ha de comptar amb la col•laboració dels ciutadans i ciutadanes pels canvis i molèsties puntuals que sorgeixen. És per tot això que des de l´Ajuntament volem agrair-vos per endavant  la vostra comprensió i col•laboració, tot lamentant les molèsties que aquestes  situacions  puguin ocasionar-los.

 Talls carrer Fira Modernista - 2016

^