ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Sala municipal exposa l'obra de Salvador Castellà
PUBLICAT Divendres, 29.07.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Exposició Salvador Castellà - 2016Avui s'inaugura una exposició d'olis del desaparegut pintor canetenc Salvador Castellà a la Sala cultural Ramon de Capmany. Fins al 15 d'agost podeu gaudir, un cop més d'una mostra de l'extensa obra de Castellà, que la seva vídua, Carme Rovira, custodia amb molta cura perquè malgrat la seva mort, puguem seguir apreciant la qualitat de la seva obra. En aquesta ocasió, la majoria dels quadres exposats són olis, una de les disciplines més utilitzades pel pintor.

Que l'obra de Salvador Castellà és reconeguda arreu en són prova les exposicions i mostres que se segueixen fent. A l'abril va tenir lloc un homenatge al château de Joviac, Rochemaure. Els amics de Rochemaure Aquarelle van voler fer-li un homenatge. És la primera vegada que fan una exposició d'aquarel·la d'un sol pintor, i ha estat un èxit de concurrència i de vendes de l'obra pictòrica de Castellà. I aquest juliol, els alumnes i amics del Cerle Artístic de Malgrat, també han fet un homenatge a en Vador. Van elaborar quadres en els quals van aplicar les tècniques que han après del pintor. S’ha editat fins i tot un catàleg de les obres.

La inauguració de l'exposició de la Sala Ramon de Capmany és a les 19.00 hores. I fins al dia 15 d'agost, podreu visitar-la cada dia de 18.30 a 20.30 hores.

^