ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Palauet fa jornada de portes obertes el dia 24
PUBLICAT Dijous, 14.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell portes obertes El Palauet - abril 2016Del 3 al 13 de maig, es farà la preinscripció al primer cicle d'Educació Infantil, és a dir, a les llars d'infants. El Palauet, l'escola bressol municipal, farà jornada de portes obertes el diumenge 24 d'abril, d'11.00 a 13.00 hores. A les 12 del migdia, l'equip pedagògic i l'AMPA faran una xerrada informativa per a les famílies en què s'explicarà el projecte educatiu de l'escola i les diferents activitats que l'AMPA ofereix a famílies i infants. Es podran veure espais com La panera dels tresors, el circuit de psico, l'espai de Joc heurístic, la Sala fosca o fer tallers d'experimentació.

Aprofitant que les portes obertes coincideixen amb Sant Jordi, el pati, l'hort, la zona de bany i tot l'espai exterior estarà renovat. L'AMPA hi farà una plantada de rosers i ja es prepararà tot per l'inici del bon temps. 

La data oficial d'inici de la preinscripció és el dia 2 de maig, però comencem dimarts 3 perquè les escoles de Canet fan festa el dia 2, escollit com a dia de lliure disposició.

La llar d'infants Ninis, que és de titularitat privada, fa atenció personalitzada durant tot l'any. Podeu adreçar-vos-hi a través de l'adreça info@ninis.cat.


Nou grup de P0 per aquest curs 15-16

A la darrera sessió plenària s'ha aprovat, per unanimitat dels 17 càrrecs electes de les formacions polítiques amb representació municipal, crear una nova aula de P0 a l'Escola Bressol Municipal, dins d'aquest curs 2015 - 2016. El fet que no es puguin matricular nens fins a les 16 setmanes de vida, dificulta que tant famílies com centre puguin fer previsió i reserva de plaça abans d'hora. Per aquest motiu a l'inici de curs s'obren uns grups en funció de l'alumnat preinscrit i matriculat. Durant el curs però, poden canviar les necessitats com ha sigut el cas. Així, 6 famílies de Canet amb infants lactants han sol·licitat plaça un cop ha conclòs el període de baixa maternal/paternal. D'aquí que el Ple de la corporació hagi aprovat crear aquest grup pel que queda de curs. Així, hi haurà fins a final de curs, 3 grups de P0, 4 de P1 i 3 de P2.

Després, de cara al curs 2016 - 2017, serà la preinscripció i les necessitats del centre les que marcaran de nou els grups que s'oferiran.

^