ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament publica les dades de la recollida de residus del 2015
PUBLICAT Dimarts, 16.02.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canet lliura cada any aquestes dades a l'Agència de Residus de Catalunya. L'informe posa de manifest que amb la retirada de les àrees d'emergència hem aconseguir augmentar la recollida fins a superar el 72% i hem reduït el rebuig fins a un 20%.

Anualment, els ajuntaments lliuren a l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) del Departament de Medi Ambient de la Generalitat les dades de recollida de residus a nivell municipal. El termini és a finals d'aquest mes de febrer. Un cop rebudes totes les dades, es revisen i es gestionen per poder ser consultades ben entrat el 2016. Des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet s'elabora l'informe anual de recollida de residus al municipi. Aquest informe serveix per consultar de forma avançada com ho hem fet durant l'any anterior i alhora podem extreure'n conclusions i interpretacions importants.

De l’anàlisi de les dades de l’any 2015 la gran conclusió és:

•    L’efecte de la retirada de les àrees d’emergència i la creació del servei d’emergència ha provocat un canvi important i en positiu en la recollida de residus, arribant  a superar el 72% la recollida selectiva, reduint un 20% el rebuig aportat a la incineradora i augmentant, de forma principal, la matèria orgànica en quasi un 6% (95.040 Kg) i la deixalleria més d’un 3% (51.884 Kg).


Ens felicitem, un any més,  perquè la població de Canet de Mar ha assolit reduir un 20% el rebuig aportat a la incineradora i pels bons resultats de la recollida selectiva, arribant a superar el 72%. Us recomanem que consulteu aquest informe si voleu conèixer amb més detall l’evolució de la recollida de residus a Canet de Mar.

Les dades de Canet enviades al ARC, així com les de tots els municipis de Catalunya, es poden consultar a http://estadistiques.arc.cat/ARC/

Resum dades residus anual 2015

Resum dades residus anual 2015

Fitxer: Resum_dades_residus_anual_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 787.46 kB

^