ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest 2016 reprenem les visites guiades al patrimoni local
PUBLICAT Dimarts, 19.01.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

tribuna Casa museu gener 2016La Casa museu reprèn al 2016 les rutes i visites guiades al patrimoni local. La Casa museu Lluís Domènech i Montaner organitza, els dissabtes, rutes que són obertes a tothom i per les quals no cal inscripció prèvia. Tot i que hi pot haver alguna variació, ja s'han programat les rutes de tot l'any, que es faran tres dissabtes al mes, majoritàriament els tres primers, tot i que hi ha alguna excepció.

Aquest gener n'han fet tres. El dia 2, Modernisme i Casa museu; el dia 9, s'ha fet la ruta dels indians, a la qual s'inclou una visita al Cementiri Municipal. I el dia 16 s'ha fet la ruta pel patrimoni industrial i religiós de Canet.  Aquestes rutes, de les quals us n'informaran amb tot detall directament a la Casa museu, comencen a les 11 del matí i no cal inscriure-s'hi prèviament. Al febrer es faran els dies 6, 13 i 20.

La represa de les rutes ha coincidit amb la finalització de les obres de la tribuna de la Casa museu. Han estat unes setmanes de treballs als capitells de les columnes de la tribuna, que ha dut a terme una empresa especialitzada, ja que es tracta d'un edifici catalogat. Anteriorment s'havia rehabilitat la tribuna i els pilars però no els capitells. Ara és aquesta la rehabilitació que s'ha fet, amb un cost aproximat de 40.000 euros que han estat finançats per la Diputació.

^