ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un treball sobre indians de Canet guanya el premi Bonal
PUBLICAT Dimarts, 29.12.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Premi Bonal 2015El passat 22 de desembre la Biblioteca P. Gual i Pujadas va acollir el lliurament del Premi Raimon Bonal i de Falgàs 2014 – 2015,   dins d’acte de presentació del llibre Catàleg de Pergamins de Canet, al qual hi van assistir un seixantena de persones. El premi, que s'atorga  des de fa tretze anys al nostre municipi, porta el nom del sociòleg Raimon Bonal, que va morir sobtadament l'any 2001, i està dirigit a treballs de recerca fets per joves entre 16 i 19 anys.

En aquesta edició es van presentar dos treballs:

- Política municipal: Com fer un partit polític a Canet de Mar més democràtic amb possibilitats d'èxit, d’Arnau Justicia Campeny

- De Canet de Mar a les Amèriques: Un viatge ple d'esperança, de Xavier Fernández Guerrero


El premi 2014-2015 l’ha guanyat Xavier Fernández Guerrero amb el treball titulat De Canet de Mar a les Amèriques: Un viatge ple d'esperança.

El jurat l'ha triat per unanimitat i entre els aspectes que l'han fet mereixedor del Premi destaca l’estructuració i la claredat en el desenvolupament del tema, la seva metodologia apropiada i la compilació exhaustiva i pertinent de les fonts bibliogràfiques i documentals (algunes inèdites), amb una acurada reelaboració pròpia de la informació.

A l'acte de lliurament fou presidit per l’Alcaldessa, Blanca Arbell, qui va llegir el veredicte, i el regidor de Cultura, Quirze Planet, amb la presència de la vídua de Raimon Bonal, Carolina Ferrer, i de membres del jurat. Tots van coincidir a encoratjar els joves perquè presentin els seus treballs a una nova edició del Premi.


^