ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una avaria telefònica impedeix rebre amb normalitat a l'Ajuntament els resultats de les eleccions
PUBLICAT Dimecres, 27.05.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La nit electoral, els telèfons de l'Ajuntament van deixar de funcionar a les 21.00 hores i durant poc més d'una hora. Això va fer que la central de dades, ubicada a l'edifici de l'Ajuntament, no rebés el resultat de l'escrutini fins passades les deu de la nit i per tant, no poguéssim donar el resultat oficial fins gairebé les 22.30 hores.

L'escrutini és públic i des dels col·legis es pot fer el seguiment. Però els representants de l'administració que són a les meses, un cop enviat el resultat a la Junta Electoral fan una trucada a l'Ajuntament amb el detall de l'escrutini perquè la central de dades pugui recollir-ho, processar-ho i fer-ne la publicació i la difusió corresponent.

L'Ajuntament demanarà explicacions a l'empresa responsable de la centraleta de l'Ajuntament, perquè s'aclareixi perquè es va desconnectar a les 21.00 hores del diumenge d'eleccions, quan era indispensable tenir les comunicacions disponibles tot el dia, però sobretot a partir de les 20.00 hores.

El desplegament de l'Ajuntament per cobrir els comicis, sobretot els municipals, és el bàsic per garantir un correcte funcionament de la jornada electoral. Aquest 24 de maig ha funcionat amb normalitat, llevat d'aquest incident del vespre, que va fer que donéssim les dades gairebé una hora més tard que es tanqués l'escrutini als diferents col·legis electorals.

^