ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les obres de l'Odèon
PUBLICAT Dimecres, 08.04.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Inici obres OdèonAquest final de març s'ha signat l'acta de replanteig que dóna inici a les obres de remodelació de l'Odèon i la plaça Colomer. Aquests dies s'està treballant a l'interior del recinte de l'Odèon, delimitat per tanques durant tot aquest temps. L'espai s'havia netejat i tancat, però el temps transcorregut ha fet que calgui una intensa posada a punt abans de començar a treballar en el projecte de construcció. Per tal de no impedir el pas a través de la plaça, ara que encara s'està en període escolar, els treballs es fan de moment a l'interior de la zona de tanques. Aproximadament això es farà durant els propers dos mesos. L'obra és previst que en duri cinc.

Aquesta és la culminació del projecte museogràfic que va redactar-se al 2014 i que hem pogut dur a terme gràcies al suport econòmic rebut d'organismes com la Unió Europea, a través del programa FEDER (152.825 euros) i de la Generalitat, en aquest cas de dos departaments, l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (20.000 euros) i el Departament de Territori i Sostenibilitat (81.422 euros). La resta l'aporta el propi l'Ajuntament (51.400 euros). 

El projecte de recuperació de l'Odèon i el seu entorn s'ha tirat endavant tenint en compte que l'ajut s'adaptava a la cojuntura econòmica i social actual, per la qual cosa s'ha optat per condicionar l'espai i recuperar-lo perquè sigui un recurs més d'atracció turística del municipi. S'hi instal·laran nous continguts patrimonials i una exposició permanent de la història de l'Odèon, tot en un entorn que podrà ser visitat i que deixarà d'oferir la imatge d'abandonament  que ha tingut fins ara.

El projecte de museïtzació es completa amb una remodelació de la plaça Colomer, que ja va començar ara fa dos anys, amb els nous accessos i l'arranjament del passatge del Comunidor.

Informació relacionada

Anunci obres

logo FEDER

Generalitat - logotip territori

Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^