ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Esports programa una nova sessió per a les entitats
Divendres 13
PUBLICAT Dimarts, 10.03.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge web xarxanet esportsAquest divendres tindrà lloc una sessió d'autodiagnosi adreçada especialment a les entitats i els clubs esportius. Es farà de 6 a 8 de la tarda en una aula del CRTTT - Escola de Teixits i serà una sessió pràctica. L'objectiu principal és l'elaboració d'un informe de revisió de la gestió de les entitats per analitzar i millorar aquells aspectes relacionats amb la gestió pròpia de cadascuna d'elles. S'analitzaran els punts febles i es proposaran millores de cara al futur.

Serà indispensable la col·laboració activa per part de l'entitat i els resultats serviran per millorar de forma global la gestió, incidint especialment en els aspectes que ara són objecte de regulació i que ja va ser motiu de la sessió del 20 de febrer passat, en aquella ocasió, una xerrada per al gruix d'entitats i associacions locals. La reforma fiscal i la llei de la transparència que afecta directament la gestió de les entitats sense afany de lucre, introdueix una sèrie d'obligacions fiscals i de gestió que les entitats han de complir des d'aquest any.

Si voleu més informació sobre aquesta sessió pràctica, podeu adreçar-vos a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, que recordem està ubicada a l'edifici de Vil·la Flora.

^