ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre termini per sol·licitar parcel·la als horts urbans de Canet
PUBLICAT Dilluns, 09.03.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge web hort urbàAquesta setmana s'han publicat les bases que hauran de regir la selecció dels candidats a explotar les parcel·les destinades a hort ecològic amb finalitats socials. L'Ajuntament i el col·lectiu Canet en Acció van signar un conveni al novembre passat per col·laborar plegats en la promoció d'aquesta activitat pensada com a forma d'ocupació i autoconsum de persones que es troben en situació d'atur i tinguin necessitats especials que facin idònia una sortida temporal com és aquesta.

Ara, la Comissió de Gestió d'horts urbans, nascuda arran d'aquest conveni de col·laboració, ha aprovat les bases que l'Ajuntament publica. Les persones interessades hauran de presentar una instància a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. El termini acaba el 24 de març.

En total s'adjudicaran 15 parcel·les ubicades al rial de Mas Figuerola. Estan dins el terreny propietat de l'Ajuntament, que té una superfície de 1.533 m2. Així cada parcel·la tindrà 49 m2. Entre els requisits que han de complir els sol·licitants hi ha el fet que s'ha d'estar empadronat a Canet amb una antiguitat mínima de tres anys ininterromputs. Tots els documents i les resolucions d'aquest procés, els anirem publicant al web municipal.

Consulteu la documentació, que inclou les bases i la instància de sol·licitud a la finestreta digital

^