ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Trencament del pacte de Govern CiU, UMdC i PP
PUBLICAT Divendres, 21.11.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Govern - roda de premsa trencament pacte de governL’alcalde de Canet de Mar, Jesús Marín, ha explicat aquest matí als mitjans de comunicació la decisió que ha pres i que ha quedat reflectida a través de dos Decrets d’Alcaldia, de cessar com a 2n tinent d’alcalde i regidor de l’Àrea de Seguretat Ciutadana i esports al senyor Antoni Romero Carbonell i cessar com a regidor delegat de l’Àrea de Sanitat al senyor Manuel Almellones Conesa.

Aquesta és una decisió difícil, que s’ha pres conjuntament entre els dos grups de l’Equip de Govern,  Convergència i Unió (CiU) i Unió Municipal de Catalunya (UMdC) i que fa doncs, que quedi fora del pacte signat després de les eleccions de maig de 2011, el grup municipal del Partit Popular (PP).
La delicada situació política que travessa el nostre país i les darreres decisions preses pel Govern de l’Estat espanyol, en mans del Partit Popular, feien inviable el manteniment d’un pacte i una tasca conjunta entre els membres de les formacions que avui formen l’Equip de Govern de Canet de Mar.  L’atac sistemàtic, reiteratiu i ferotge contra les institucions catalanes i directament contra el president de la Generalitat, ha culminat en la querella presentada per la Fiscalia i consensuada pels fiscals espanyols, tot i haver estat rebutjada pels fiscals de Catalunya.

Hi ha línies vermelles que no es poden creuar i el Govern municipal i l’alcalde Jesús Marín, com a representant del partit de Convergència Democràtica de Catalunya, no poden quedar-se de braços plegats.

És una decisió molt dolorosa perquè han estat tres anys i mig de treball conjunt i molt ben executat, d’estreta col·laboració amb els dos representants del PP, que han estat excel·lents companys de viatge polític al servei del poble de Canet de Mar. Durant aquest temps, s’ha treballat amb rigor i s’ha aconseguit eixugar el dèficit econòmic que ofegava aquest Ajuntament. L’alcalde ha demanat als dos regidors que es desmarquessin públicament de la postura del seu partit i si no era així, es veuria obligat a cessar-los dels seus càrrecs.

Les tinences d’Alcaldia queden de la manera següent:
1a tinenta d’alcalde: Cati Forcano Isern
2n tinent d’alcalde: Laureà Gregori Fraxedas
3r tinent d’alcalde: Albert Lamana Grau
4a tinenta d’alcalde: M. Assumpció Sánchez Salbanyà

Composició del consistori

Reestructuració de les àrees de Govern

^