ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Art a les hamaques, exposició a favor de la Fundació Els Garrofers
PUBLICAT Dimarts, 26.08.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Exposició: Arta a les hamaques - setembre 2014El 29 d’agost s’inaugura l’exposició, l’Art a les hamaques. De Sitges a Canet, a favor de la Fundació Els Garrofers a la Sala Municipal Ramon de Capmany.

El títol Art a les hamaques prové de la idea de l’artista Lluís Barbadillo quan a Sitges es vas canviar totes les hamaques de la platja. En comptes de llençar-les, es van donar a un col•lectiu d’artistes per a què les utilitzessin com a base per a les seves obres. Amb elles es va fer una subhasta a favor de la Fundació Ave Maria a Sitges.

Recollint aquesta idea, amb la cessió de part de les obres de la Fundació Ave Maria de Sitges i amb la col•laboració d’artistes canetencs, s’ha pogut organitzar aquesta exposició.

Els artistes Salvador Castellà, Claudi Puchades, Art Grup dels Vents, Concha Ibáñez i Joan Pere Viladecans han rebut cinc hamaques que encara quedaven per pintar i participen  desinteressadament amb una d’aquestes obres.

L’objectiu és fer una subhasta de les peces a l’americana. Aquest tipus de subhasta es basa en la sortida de les peces a un preu i a partir d’aquí les persones interessades fan la puja durant tota l’exposició. Tots els diners recollits aniran destinats íntegrament a la Fundació Els Garrofers.

Enllaç al blog del Claudi Puchades, periodista i crític d’art, sobre la exposició: http://claudipuchades.blogspot.com.es/

^