ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre convocatòria per demanar subvencions per a l'IBI
PUBLICAT Dilluns, 21.07.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

IBI - imatge webL'Ajuntament va aprovar, a la sessió extraordinària i urgent celebrada el dia 12 de juny, tirar endavant una línia de subvencions per a l'Impost de Béns Immobles (IBI). L'any 2013 es va tancar amb un romanent positiu de tresoreria, la qual cosa va significar una millora de la situació financera del consistori respecte anys anteriors. Per aquest motiu, el Govern municipal ha pogut plantejar-se obrir línies d'ajut a la ciutadania. Des de Secretaria i Intervenció municipals s'han elaborat unes bases reguladores amb els requisits i les condicions necessàries que s'han de complir per poder-hi optar.

La subvenció es farà efectiva ja al rebut d'aquest any 2014. D'aquesta manera, es compleix la promesa feta pel Govern, d'abaixar la pressió fiscal al ciutadà. I sortosament s'ha pogut fer un any abans del que havíem previst, ja que inicialment es comptava que es podria fer l'any 2015 i ja és possible aquest mateix any.

Dilluns 21 és la data prevista de publicació de l'anunci amb la convocatòria i les bases de la subvenció de l'IBI. Serà d'aplicació a partir del dimarts 22 de juliol. Les sol·licituds s'hauran de presentar al Registre General de l'Ajuntament fins al 10 de setembre. Us recordem que l'entrada a l'Ajuntament es fa actualment pel carrer de la Font, 8. L'horari d'estiu de les dependències municipals és de 9.00 a 14.00 hores.

Tota la informació específica d'aquesta subvenció i els impresos que s'han d'omplir per presentar-la, la trobareu a l'apartat de la Finestreta Digital d'aquest web:  tràmits i gestions - subvenció IBI.

^