ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xavier Dotras trio actua aquest diumenge a l'Auditori de l'Escola de Música
PUBLICAT Dijous, 10.07.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

web Xavier Dotras trioEl proper diumenge dia 13 a les 7 de la tarda i a l’Auditori Jaume Dotras de L’Escola de Música de Canet, el grup Xavier Dotras – trio oferirà un concert molt especial, ja que estarà centrat en els temes que conformaran el proper treball del grup. Es tracta de Paintings, el seu sisè disc i està inspirat en pintors i pintures dels segles XIX, XX i XXI (Kokovska, Viladecans, Kandinski, Picasso, Matisse, Cezanne, Nolde, Chagall, Van Gogh). L’enregistran a finals d’aquest mes de juliol.

El concert, l'entrada al qual és gratuïta, l'oferiran en César Martínez a la batería, en Toni Pujol al contrabaix, en Xavier Dotras al piano i com a músic convidat en Marçal Xirau a la guitarra.
 
D’altra banda us recordem que el grup té oberta una recollida de fons mitjançant Verkami, que és un sistema de micromecenatge que permet a creadors i artistes demanar suport per tirar endavant projectes cutlurals. Encara hi podeu participar. L'enllaç és aquest: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/8668

^