ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet amb el Clean Up Day
Dissabte 10 de maig
PUBLICAT Dijous, 08.05.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell clean up a l'institut - maig 2014Canet, que net, és el nom de la proposta i aportació del nostre municipi al projecte europeu Let's Clean Up Europe. L'Institut Lluís Domènech i Montaner ha engrescat famílies i entitats per netejar una zona boscosa de Canet i col·laborar així amb l'European Clean Up Day, una acció a nivell de tot Europa per sensibilitzar el públic en termes de protecció del medi ambient, i més concretament sobre els problemes de residus i la netedat.

L'acció es farà aquest dissabte, 10 de maig i és obert a tothom. Els participants hauran d'anar equipats amb pantalons llargs i sabates tancades. També hauran de portar guants gruixuts. Si no en tenen des de l'organització ens en proporcionaran. Els voluntaris es trobaran aquest dissabte  dia 10 a les 9.45 hores davant l’Institut Lluís Domènech i els esperaran els professors organitzadors del projecte. Tots junts aniran a l’espai que cal netejar. És una activitat social i lúdica que contribueix activament en la millora del planeta.

La nostra és una de les 94 accions que es fan arreu de Catalunya per participar al Let's Clean Up Europe.

Si voleu més informació del projecte, entreu als webs relacionats:

Let's Clean Up Europe

Agència de Residus de Catalunya

Primera Festa del Medi Ambient a l'Escola Misericòrdia

La jornada coincideix amb la Festa del Medi Ambient que organitza l'AMPA de l'Escola Misericòrdia i que ofereix activitats per a tothom al pati del centre educatiu. Hi haurà tallers, jocs i un concert de percussió. Des de les 10.30 i fins al es 13.30 hores.

^