ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les jornades gastronòmiques de la maduixa
El dia 4 de maig, 11a diada de la Maduixa de Canet de Mar
PUBLICAT Divendres, 25.04.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Banner jornades maduixa 2014Aquesta setmana s'ha donat el tret de sortida a les jornades gastronòmiques de la maduixa, ara que som a punt de cloure les jornades dedicades al pèsol. Fins al 31 de maig, les reconegudes maduixes de la Vallalta posaran gust i color a una destacada varietat de plats i menús elaborats per una vuitantena de restaurants, establiments de menjar cuinat i pastisseries de 17 municipis de la comarca, entre els quals hi ha Canet de Mar.

La presentació de les Jornades s'ha fet a Sant Cebrià de Vallalta, municipi on hi ha més conreu d'aquesta fruita i hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica, Albert Lamana. A banda de Canet i Sant Cebrià, també participen a les jornades els pobles veïns de Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Alella, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Caldes d'Estrac, Mataró, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

A les jornades hi participen aquests restaurants de Canet: La Queixalada, 6Q Restaurant, El Parador de Canet i A Media Luz Restaurant. El dia 4 de maig es farà la 11a diada de la Maduixa al nostre municipi. Coincidirà amb la Fira d'Artesania de cada primer cap de setmana de mes. Estava previst fer un tast gastronòmic, però finalment aquesta activitat no es durà a terme. Però sí que hi haurà altres actes. Consulteu-los a l'agenda del web.

El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Productes de la Terra Maresme, ha editat un opuscle que recull el total d'establiments participants i les seves propostes gastronòmiques per aquests jornades. També facilita informació sobre els prouctors i aporta receptes facilitades pels restaurants El Hogar Gallego (Calella), Restaurant llesqueria Pim Pam Pum (Sant Cebrià de Vallalta), La Fonda (Argentona), L'Orquestra (Argentona), 6Q Restaurant (Canet de Mar), Botavara (Vilassar de Mar), Doscuiners (Mataró) i La Nona Restaurant (Arenys de Mar). Cada recepta està acompanyada d'una proposta de maridatge amb un vi de la DO Alella del sommelier Dani Garcia.

L'opuscle el trobareu a les oficines municipals i als establiments participants. També us el podeu descarregar clicant al document adjunt:

Publicació Jornades Gastronòmiques de la maduixa - 2014

Publicació Jornades Gastronòmiques de la maduixa - 2014

Fitxer: Maduixa14_web__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 3.13 MB

Aquí us deixem un resum en imatges de la 11 Diada de la Maduixa a Canet de Mar:

^