ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Espriu. Forma guardada, la nova exposició de la Biblioteca
PUBLICAT Dijous, 28.11.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logotip Any EspriuAquesta setmana s'inaugura a la Biblioteca P. Gual i Pujadas, l'exposició Espriu. Forma guardada. La podreu veure fins al 14 de desembre en aquest equipament municipal.

Aquest 2013 s'ha celebrat el centenari del naixement del poeta arenyenc i Canet de Mar, també hi ha volgut participar amb diferents activitats organitzades per entitats i institucions. Ara, aquest final d'any, ho fa la Biblioteca, acostant-nos una exposició literària on el visitant es trobarà davant de dues calaixeres, cadascuna de les quals gira al voltant d'un dels eixos que centren l'obra d'Espriu: el silenci i la ceguesa. Els calaixos volen mostrar una manera de treballar, una veritat fragmentada i unes imatges on el poeta va veure representat el seu món. Però per damunt de tot, hi ha uns poemes amb què el visitant que obri la calaixera s’haurà d’enfrontar.  Els recursos addicionals, les fitxes i les imatges que els acompanyen, en predisposen la lectura. Així doncs, us convidem a anar a la Biblioteca i obrir els calaixos. A través de la polidesa del vidre, de les fitxes i de les imatges, feu camí pels versos d’Espriu.

A banda de l'exposició, a la Biblioteca trobareu una selecció d'obres escrites per Salvador Espriu, així com llibres que ens permetran conèixer millor qui era aquest poeta i com fou la seva vida. La selecció d'obres és del fons de la biblioteca, i la trobareu a la Sala d'Adults.

I just abans que acabi l'exposició, en concret el dia 13 de desembre, dins d'activitat de lectura per adults Tastacontes, es llegiran textos i poemes d'Espriu. Serà a partir de les 21.30 hores amb l'acte Espriu.Salom.

Facebook de la biblioteca

Informació sobre l'exposició

^