ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Responsables d'Educació visiten el segon institut
I el mòdul de formació professional dual
PUBLICAT Divendres, 15.11.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Visita Serveis Territorials a Canet de Mar - novembre 2013Els responsables d'Educació dels Serveis Territorials d'Ensenyament, acompanyats de l'alcalde i regidor d'Educació, Jesús Marín, i de regidors del consistori, han visitat aquest novembre les instal·lacions que acullen el segon institut públic de Canet de Mar i també el CRTTT, on s'imparteix el Cicle formatiu de Grau Mitjà de Confecció i Moda. El SES Canet va començar amb normalitat al setembre. Des d'aleshores, els 67 alumnes que han començat el primer curs de la ESO, omplen els mòduls prefabricats situats a la zona del polígon industrial de Can Misser. El Cicle formatiu, per la seva banda, utilitza les instal·lacions del Centre de Recerca i Transferència Tecnològica, l'antiga Escola Universitària de Teixits de Punt.

La delegació dels Serveis Territorials que ha visitat els equipaments estava formada pel seu director, el senyor Josep Vicenç Garcia Causin, la sotsdirectora, sra. Eva Maresme i la responsable de Formació Professional, sra. Dolors Castro.

Reportatges del SES Canet i del Cicle formatiu de Confecció i Moda

Els primers dies de curs vam visitar els dos equipaments i vam poder conversar amb el director del segon institut, Jordi Canalda i amb les professores del Cicle formatiu de Grau Mitjà de Confecció i Moda. Aquí teniu un reportatge en vídeo del segon institut i un enllaç amb el recull d'imatges dels alumnes i les instal·lacions. Tenim imatges del Grau Mitjà. En breu publicarem el segon vídeo amb la visita feta al Cicle formatiu.

^