ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Preinscripció al curs de preparació per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mig i al de grau superior
Del 15 de juliol al 2 d'agost i del 2 al 13 de setembre
PUBLICAT Dijous, 18.07.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartell curs accés grau migDes de fa cinc anys l'Escola d'Adults conjuntament amb la Diputació de Barcelona ofereix el curs de preparació per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mig. Aquest anys i com a novetat s'impartirà també el curs de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau superior.

Les preinscripcions als cursos es podran fer fins al 2 d'agost de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora. També es poden fer del 2 al 13 de setembre, en horari de tarda.


Els cursos tindran aquests horaris:

- Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mig: de dilluns a dijous de 17.30 a 21.00 hores, a partir del mes d’octubre.


- Curs de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau superior: les matèries comunes de la prova (llengua catalana, llengua castellana, matemàtiques i anglès) serà de dilluns a dijous de 17.00 a 21.00 hores i divendres de 17.00 a 18.00 hores.
Els divendres de 18.00  a 20.30 hores es farà la tutoria i seguiment de les matèries específiques que es realitzaran a través de l’Institut Obert de Catalunya. El curs començarà el proper mes d’octubre.

^