ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Benestar Social engega un programa de recolzalment psicològic infantil
PUBLICAT Dimarts, 02.07.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

mans - imatge webCoincidint amb la recta final del curs escolar, els Serveis Socials de l'Ajuntament han iniciat la col·laboració amb el programa Pro-infància de recolzament psicològic personalitzat. Es tracta d'un servei que ja es es feia en una altra població i que també s'ha cregut molt convenient poder oferir ara al nostre municipi. S'oferirà durant tot el que resta de l'any 2013 a través de la Fundació AGI, que ja fa amb nosaltres la tasca de reforç escolar que hem desenvolupat durant aquest curs 2012 - 2013.

La finalitat d'aquest programa de recolzament psicològic és promoure capacitats i competències emocionals i sociocognitives de nens, nenes i adolescents. Els destinataris són infants i les seves famílies, que es troben en situació de vulnerabilitat i/o risc d'exclusió social.

La Fundació AGI atén els infants que han estat derivats a través dels Serveis Socials de l'Ajuntament, prèvia valoració i d'acord amb les famílies dels menors. El servei té un nombre limitat d'usuaris i sessions. Aquesta fundació té gairebé 20 anys d'història, tots ells treballant en l'atenció de les persones i en el desenvolupament de la infància i la família.

^