ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest cap de setmana se celebra el Festival Re-percussió
Afectacions de trànsit al centre de la vila
PUBLICAT Dimecres, 29.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Imatge RepercussióEl Festival Re-percussió per l'Odèon arriba aquest any a l'onzena edició. Des de demà, dia 30 de maig i fins al diumenge, 2 de juny, Canet s'omple de sons, timbals i espectacles que tenen com a rerefons la reivindicació d'un espai permanent per a difusió de l'art i la cultura al municipi.

Seguint amb la voluntat d'acostar la percussió i la música en general a tothom, el Re-percussió s'inicia amb uns concerts pedagògics, que s'adrecen a tots els alumnes de primària dels centres escolars del municipi. El documental del mes, que habitualment es fa divendres, s'avança a dijous, i divendres hi haurà cinema, amb ambientació musical al carrer de la Font.

El Festival pren força dissabte, que serà el dia més important pel que fa a l'afectació a la via pública. Les activitats s'inicien a les 18.00 hores, amb la Cercavila Batumaresme, que reunirà 80 músics percussionistes del Maresme. Els músics baixaran repartits per les dues rieres principals, la Gavarra i la Buscarons i es trobaran als 4 cantons, a la plaça de la Llenya. Els Grallers de Canet s'hi afegiran, i també el grup Caxambú dels Soroll.som, que donaran la benvinguda a l'espectacle infantil, que es farà a l'escenari muntat al carrer Ample.

A partir de les 20.00 hores, l'activitat es desplaça fins a la plaça Colomer. Els Percussionistes guiaran el públic des de la riera Sant Domènec fins a la plaça. Allà hi haurà l'espectacle Percugralles.  A les 21.30 hores, de nou amb una cercavila a càrrec dels 80 percussionistes del Batumaresme i els Grallers de Canet, s'anirà fins a la plaça Macià, on hi haurà botifarrada i música.

La nit de dissabte es reserva pels concerts. Seran a la plaça Macià, des de les 22.00 hores i fins a les 2 de la matinada, amb Mystic Souldiers i Los Berberechos.

Tots aquests actes comporten talls i restriccions de trànsit i d'estacionament a les vies següents:

  • Divendres 31 de maig al carrer de la Font, per l'activitat de cinema
  • Dissabte 1 de juny:  no es podrà estacionar ni al carrer Ample ni a la plaça Macià mentre durin les activitats.  Les vies afectades pel trànsit durant les estones del festival i les cercaviles són les següents: rieres Gavarra i Buscarons (cercavila de les 18.00 hores); carrers Ample i Castanyer, places Macià i de l'Església i els seus entorns.  

Caldrà seguir en tot moment les indicacions dels organitzadors (Associació Cultural Plataforma Odèon) i dels agents de la Policia Local i els voluntaris de l'Associació de Protecció Civil.

Diumenge encara hi haurà Re-percussió. A les 10.00 del matí hi haurà una activitat de Fot-li castanya de Descoberta dels rials de Canet i a les 12.00 hores s'inaugurarà l'exposició simultània 40 anys de Comediants. Es farà una cercavila des del carrer Bonaire, on hi ha l'Estudi Tenas fins a la plaça dels Americanos, a la Sala cultural Ramon de Capmany, que són els dos espais on el sector local de les arts visuals ha muntat una exposició homenatge a la companyia canetenca Comediants.

Tota la informació la trobareu a l'agenda del web, on detallem actes i horaris i enllacem amb el programa complet del XIè Re-percussió per l'Odèon.

^