ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament engega de nou la campanya de control de coloms
PUBLICAT Dimarts, 28.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Dibuix colomL'Ajuntament, a través de l'Àrea de Sanitat, reprèn aquesta primavera la campanya de control de coloms. Es tracta d'una actuació que es va fent periòdicament en diverses ocasions durant l'any. Els coloms són animals que es reprodueixen molt ràpidament i l'Ajuntament ha de vetllar perquè no n'augmenti la població. Per això des de l'Àrea de Sanitat es demana de nou als ciutadans que no els donin menjar.

L'Ajuntament té contacte amb una empresa especialitzada en el control d'aquests animals, i en vàries ocasions durant l'any fan captures per evitar-ne la reproducció indiscriminada. Es demana als veïns que tinguin nius a les seves façanes, que els tapin a fi d'evitar que es reprodueixin els coloms en forats a les cornises dels edificis.

Els coloms són animals que embruten la via pública i que poden transmetre malalties. Hem d'aconseguir que no es reprodueixen massivament. Si teniu dubtes o voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament (93 794 39 40).

^