ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposició d'imatges orgàniques a la Plaça Mercat
A càrrec dels alumnes de l'Escola Misericòrdia
PUBLICAT Dilluns, 27.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell exposició arts orgàniques - 2013

Des del 20 de maig i fins a l'1 de juny, la Plaça Mercat compta amb l'Exposició d'imatges orgàniques que han elaborat els alumnes de l'Escola Misericòrdia. Aquests treballs formen part de la campanya l'Art de separar l'orgànica, que l'Àrea de Medi Ambient porta a les escoles i centres docents des de l'any 2009.

Canet és un dels municipis de Catalunya on millor es fa la recollida de la matèria orgànica, perquè en recollim gran quantitat i amb molt pocs impropis. Gràcies al sistema de recollida i a l’esforç dels ciutadans de Canet, estem contribuint a reduir les deixalles que es porten directament a la incineradora i a l’abocador i donem un nou valor als nostres residus orgànics convertint-los en compost. Tot i això, hem de seguir treballant. En el nostre dia a dia hem de continuar separant l’orgànica, i per això aquest any s’ha repetit la campanya L’art de separar l’orgànica.
Les escoles de Canet també hi tenen un paper molt important. Els alumnes de tercer i cinquè d’educació primària i els alumnes de segon d’ESO, que ho vulguin, poden participar en un concurs d’obres d’art. L’alumnat treballa a les aules per fer una composició que representi la matèria orgànica i el seu cicle de vida mitjançant expressions artístiques com la pintura, el dibuix amb ceres i la fotografia.

Les imatges que podeu veure són les dels alumnes de l'Escola Misericòrdia. Hi podeu anar en horari de la Plaça Mercat, de dilluns a dissabte al matí i també divendres a la tarda.

^