ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament assegura la continuïtat de la Fundació Els Garrofers amb un nou ajut econòmic
PUBLICAT Dimecres, 03.05.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Façana Edifici Garrofers - després obres de reparació


En el darrer Ple municipal es va aprovar una aportació econòmica de 250.000 euros a l’entitat que se suma als 50.000 euros pressupostats inicialment

En la darrera sessió ordinària, el ple municipal va aprovar la realització d’una aportació econòmica de 250.000 euros a la Fundació Els Garrofers per tal d’assegurar la tranquil·litat econòmica i el servei de l’entitat. Aquests diners se sumen als 50.000 euros inicials que el plenari va aprovar aportar a la fundació a través del Contracte Programa subscrit entre l’Ajuntament i Els Garrofers i previst en el Pressupost municipal d’aquest 2023.

La voluntat de l’actual equip de govern i de totes i tots els membres de l’oposició que van votar a favor d’aquesta aportació (es va aprovar per unanimitat de tots els membres de la corporació) és assegurar la continuïtat i garantir la viabilitat de la Fundació i del servei que es presta.

En aquests darrers anys, s’han realitzat diferents ajuts a l’entitat, així com la reparació total de la teulada de l’edifici que tenia molts desperfectes i d’altres espais. Per tal de recuperar l’import de les obres, la Fundació, amb el suport de l’Ajuntament, va formalitzar una reclamació judicial contra les asseguradores de la constructora i l’arquitecte del projecte.

És voluntat de les diferents àrees de l’Ajuntament, seguir treballant per tal de millorar la Fundació i el servei que ofereix a usuaris, familiars i treballadors.
Recordem que la Fundació Els Garrofers es va crear l’any 2007 per tal de prestar servei per a la defensa i la dignitat de les persones amb disminucions físiques, psíquiques o sensorials i la millora de la seva qualitat de vida.

^