Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Continuen els treballs del POUM
PUBLICAT Divendres, 28.12.2012
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

El Ple del passat mes de novembre va aprovar inicialment i per unanimitat, el document de directrius, criteris i objectius del Pla d’Ordenaciķ Urbanística Municipal de Canet de Mar.

Aquest document ha de ser el manual d’instruccions a seguir en el procés de redacciķ de POUM del municipi i conté totes les directrius preestablertes  per textos legals i que sķn de compliment obligat pel municipi, i també els criteris i la quarantena d’objectius que ha d’orientar les concrecions del POUM. Els criteris i els objectius del document tracten sobre la classificaciķ del sōl (si es tracta de sōl urbā, urbanitzable, no urbanitzable i els usos corresponents), el sistema d’equipaments municipals, els espais lliures públics, el sistema hidrolōgic (rieres i rials), i consideracions sobre el paisatge, el medi ambient, el patrimoni i la mobilitat.

Al llarg del primer trimestre del proper 2013, es farā una jornada informativa del POUM oberta a la ciutadania i un taller de participaciķ per tal d’apropar l’elaboraciķ del POUM  a la ciutadania i poder-la enriquir amb les seves aportacions.

En breu s’habilitarā un espai a la web municipal on es podrā consultar l’estat del procés de redacciķ del POUM així com consultar els materials generats al llarg de tot el procés.

                                                                                    POUM

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^