Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 13
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 11
pancarta 15
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 14
sant jordi
Pancarta 09
Canet Rock 014
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 03
Canet Rock 014
Pancarta 05
AGENDA
Divendres, 22 de febrer de 2013  -  7 h tarda
Presentació del llibre “Català a la carta” de David Vila i Ros
Tria la teva aventura lingüística

Portada català a la carta 2012El llibre té un pròleg de Ferran Suay i és una nova publicació de la col·lecció Vents del Canvi de Setzevents Editorial. La voluntat del llibre és que tot català hi pugui trobar al·licients per fer servir més la llengua.

Text de la contraportada “Català a la carta”.

Potser sou catalanoparlants en potència que encara no heu fet el pas de parlar-lo; potser en sou parlants tímids i només l´utilitzeu en entorns molt concrets; potser ja en sou parlants habituals, però canvieu de llengua sense adonar-vos-en; o bé potser en sou parlants fidels, d´aquells que us manteniu conscientment en català, tot i que de vegades sueu la cansalada per fer-ho i acabeu enrabiant-vos de valent. Sigueu com sigueu, aquest llibre és per a vosaltres. És un llibre de català per a tots els gustos, pensat perquè qualsevol català, nouvingut o de soca-rel, hi pugui trobar arguments que l´esperonin a emprar la llengua i a fer-ho amb tota comoditat.

David Vila i Ros (Sabadell, 1977) és dinamitzador lingüístic i economista perquè la llengua i els calés són dues bones raons per voler la independència. Ha estat portaveu nacional i president de la Coordinadora d´Associacions per la Llengua catalana (CAL) i actualment és vicepresident de Tallers per la Llengua, membre del consell de redacció de la revista “L´Escletxa” i soci d´una empresa de serveis lingüístics. Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació escrits i ha publicat els reculls d´articles “De tot i força” i “La Cal opina”, el poemari “Blens de gasalla” i el llibre de contes “Ni ase ni bèstia”. És coautor de l´assaig sociolingüístic “De la consciència a la conducta” i del recull d´articles “El  català em sedueix” presentat també a Canet de Mar el març de l´any passat. El podeu llegir al bloc “Malgrat la boira” al vincle següent: http://davidvilairos.blogspot.com/

Lloc: Biblioteca
Ho organitza: Plataforma per la Llengua Canet de Mar - l'ONG del català
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Literatura
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat