ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Directors europeus de l'Agència Catalana de Turisme visiten el modernisme de Canet
PUBLICAT Dimecres, 20.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Trobada turisme - Rebuda del grup

Aquest dimarts 19 d'octubre, Canet ha estat el punt de trobada dins de la comarca del Maresme, de directors europeus de l'Agència Catalana de Turisme. Es tractava d'una sessió de treball que fa aquest grup cada dos anys juntament amb representants de la Diputació de Barcelona.

Aquest 2010 les reunions s'han celebrat a Sitges i la visita al territori s'ha dut a terme a la destinació Costa de Barcelona - Maresme. El Consorci de Turisme que aplega els municipis de la comarca ha pogut d'aquesta manera, promocionar el patrimoni Modernista i la gastronomia del Maresme.

Els regidors de Promoció Econòmica i de Cultura de l'Ajuntament de Canet, Albert Lamana i Sílvia Tamayo, han estat els encarregats d'acompanyar el grup primer al dinar que s'ha fet a la Casa Roura i després a la visita guiada a la Casa museu Domènech i Montaner i a l'hostal El Petit Palauet. El menú ha tingut com a plat principal el calamar que s'ha servit acompanyat de vi de la DO Alella.

Trobada turisme - dinar a la Casa Roura La comissió de recepció als directors estava encapçalada pel director del Consorci Costa de Barcelona - Maresme i alcalde de Calella, Josep Juhé i per responsables de Turisme de la Diputació de Barcelona. A la comitiva hi havia els directors dels principals països emissors de turistes: Alemanya, Benelux, França, Itàlia, Països Nòrdics, Països de l'Est, Gran Bretanya i Irlanda. També responsables de màrqueting i d'Operacions de l'Agència Catalana a Madrid.

La visita es va allargar fins a la tarda, moment en què el grup va marxar cap a la Costa Brava per seguir amb el descobriment d'altres punts turístics del territori.

^