Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 14
sant jordi
Pancarta 10
Canet Rock 014
Pancarta 02
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 13
Canet Rock 014
pancarta 15
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 08
CAMPANYES INFORMATIVES I PROJECTES MUNICIPALS
Lluita contra el canvi climātic
 • La lluita contra el canvi climātic, també a Canet de Mar

  L´Ajuntament de Canet de Mar, amb una política activa front el canvi climātic, va signar, el passat 28 de maig de 2009, el Pacte d´Alcaldes/esses promogut per la Direcciķ General de Transport i Energia de la Uniķ Europea (DGTREN).
  El Pacte d´Alcaldes/esses compromet a tots els municipis signants ha elaborar un Pla d´Acciķ per a l´Energia Sostenible (PAES), amb un programa d´accions que permetin la reducciķ en més d´un 20% les emissions de gasos d´efecte d´hivernacle (GEH) del municipi abans del 2020, excepte els sectors indústria i primari.
  El PAES es va aprovar per Ple de 27 de maig de 2010. Recull 55 accions d´índole diversa, perō totes relacionades amb la eficičncia energčtica en tots els āmbits del municipi (vivendes, empreses i equipaments públics), la potenciaciķ de les energies renovables i la millora de la mobilitat sostenible.
  Durant aquests anys i els propers, els projectes i les accions relacionades amb la lluita contra el canvi climātic i per tant el desenvolupament del PAES és i serā un dels eixos principals de treball de l´Ajuntament de Canet de Mar. Coneixedors de la importāncia que des de tots els āmbits de la societat s´ha d´impulsar les mesures necessāries per evitar els gasos d´efecte hivernacles i per lluitar contra el canvi climātic, l´Ajuntament us presenta mitjanįant aquesta web la tasca que s´estā duent a terme.
  Podeu consultar el PAES i les accions que es van duent a terme.
  Ja l´any 2010 s´han dut i s´estan duent a terme importants accions contemplades en el PAES, com la substituciķ de l´enllumenat públic del passeig marítim, les noves instal•lacions elčctriques en varis equipaments i dependčncies municipals, el desenvolupament de la campanya de sensibilitzaciķ per minimitzar el consum d´energia al sector domčstic i petites activitats econōmiques de Canet de Mar i vāries accions contemplades en el PAES.
  També mitjanįant la web podeu consultar consells prāctics per millorar l´ús de l´energia i recursos d´informaciķ en relaciķ a l´energia i la mobilitat sostenible.

 • Documents i enllaįos

  Entreu al marc que hem creat específicament per aquest tema, on trobareu totes les informacions que hi estan relacionades.

  Documents del PAES
  Enllaįos web sobre energia i mobilitat


  Altres projectes municipals

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat