ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Promoció Econòmica fa tallers d'àmbit laboral per als joves
Projecte singular Passarel·les
PUBLICAT Divendres, 15.10.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Taller d'eficiència i comportaments per a l'èxit laboral

Taller projecte Passarel·les - octubre 2010 Aquest octubre ha començat, un curs més, el projecte singular Passarel·les. Alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Lluís Domènech i Montaner fan estades formatives a diferents empreses locals, sobretot dels sectors del comerç, la jardineria, tallers i atenció a les persones.

Són 12 nois i noies que han estat escollits perquè passin part de les hores lectives en empreses. La finalitat és que coneguin la realitat laboral que es trobaran quan s'incorporin al món del treball un cop acabin els estudis.

Promoció Econòmica és, juntament amb Educació i Infància, una de les àrees implicades en el projecte. Així, el dijous 30 de setembre van portar a terme un taller amb els alumnes que formen part d´aquest projecte. Aquesta actuació s´emmarca dins del Pla de Treball que l'Ajuntament de Canet va establir per a l´any 2010 com a Entitat col·laboradora de la Xarxa INICIA: per la creació d´empreses de la Generalitat de Catalunya.

El taller ha tingut com a objectiu presentar i conscienciar l'alumnat sobre l´existència d´un comportament emprenedor, observat en les persones emprenedores d'èxit, i que no és altre que l´eficiència. Es pretén mostrar l'eficiència com un hàbit, com una actitud que cal exercitar, per tal d´assolir un equilibri entre qualitat, temps i costos.

És per això que s'ha cregut convenient que, prèviament a l'inici de les seves estades formatives, els alumnes poguessin prendre consciència de l'avantatge d'adquirir aquest tipus de comportament per aconseguir l'èxit laboral, no solament com a futurs emprenedors que poden ser, sinó també com a futurs treballadors d'empreses els propietaris de les quals valoraran aquest comportament a l'hora d'incorporar personal a la seva empresa.

En la mateixa línia programàtica, aquest 15 d'octubre els alumnes del projecte han participat en dos tallers més que Promoció Econòmica ha planificat amb l'objectiu que prenguin consciència de la importància que té l'adquisició d'altres comportaments necessaris per a l'èxit laboral. Comportaments com ara la persistència, la planificació i la presa de decisions. Els tallers s'han fet a través de dinàmiques de grup, de manera que, a partir de diferents activitats participatives, els alumnes han pogut reflexionar, en finalitzar, sobre els comportaments que s´han posat en joc a les activitats i la importància d´aquells comportaments per a l´èxit d'aquestes. De la mateixa manera els alumnes reflexionen finalment, sobre la importància dels comportaments treballats en diferents situacions laborals plantejades.


Aquesta activitat compta amb el suport de:

logotips relacionats amb Promoció Econòmica


notícies anteriors

^