ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Seguiment previst de la vaga general als equipaments locals
PUBLICAT Dilluns, 27.09.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest dimecres, 29 de setembre, els sindicats han convocat una vaga general a l'Estat espanyol. A l'Ajuntament de Canet de Mar, tot i que encara hi ha algunes àrees que no han concretat si faran o no vaga, la majoria d'equipaments i dependències estaran obertes al públic, excepte l'Escola d'Adults, que ja ha avisat els alumnes que aquest dia no hi haurà classe, la Deixalleria, que tancarà tot el dia i també la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

El servei de recollida d'escombraries és el més afectat. Els treballadors tant de CESPA (recollida d'escombraries) com de COPTALIA (neteja viària) fan vaga i per tant, no hi haurà servei. La nit de dimarts a dimecres no hi haurà recollida d'escombraries. La nit de dimecres a dijous, però, es podrà treure també la brossa que tocava el dimarts.  Dimecres no hi haurà neteja viària

Els equipaments esportius funcionaran amb normalitat i també Vil·la Flora, excepte, com hem dit, l'Escola d'Adults. A l'edifici de l'Ajuntament també s'oferiran els serveis habituals.

Des de l'empresa responsable del servei de bus interurbà que passa per Canet, ens han notificat que compliran els serveis mínims decretats per la Generalitat. Aquests són del 25% a les hores punta, entre les 6.30 i les 9.30 i entre les 17.00 i les 20.00 hores. La resta de jornada no hi haurà servei de bus. Consulteu els horaris de bus de la jornada.

Pel que fa als centres d'ensenyament, consultats per l'Àrea de Comunicació, l'únic centre que ha declinat fer públic si seguiran o no la vaga és el Col·legi Santa Rosa de Lima. El Palauet, l'Escola Misericòrdia i el Col·legi Yglesias obriran amb total normalitat. Al Turó del Drac hi ha alguns mestres que faran vaga però el centre també funcionarà amb normalitat. L'Institut Lluís Domènech patirà els efectes de la vaga perquè no hi haurà transport escolar i no podran baixar els alumnes de Sant Cebrià. Per aquest motiu, tot i que hi haurà classe, no s'impartiran noves matèries.

El Centre d'Assistència Primària també complirà amb els seveis mínims i funcionarà un 25% del servei habitual. El que es manté amb normalitat són les extraccions de sang de primera hora del matí.


Enllaços web:

www.vagageneral.cat/
Renfe
Generalitat de Catalunya

^