ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les accions del Pla d´Acció per l´Energia Sostenible
PUBLICAT Dimarts, 27.07.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Amb la signatura el passat maig del Pla d´Acció per l´Energia Sostenible (PAES) aprovat al Ple municipal, s´han encetat un seguit d´actuacions. El Pacte consisteix en el compromís de les ciutats que s´hi adhereixen per aconseguir reduir les emissions de gasos d´efecte hivernacle a través de mesures per obtenir una millor eficàcia energètica.

Coincidint amb un dels Plans d´Ocupació que, en aquest cas, es dedica a treballar a l´Àrea de Medi Ambient, s´estan portant a terme un seguit d´accions com el desenvolupament d´una campanya sobre el consum, l´eficàcia i l´estalvi energètic a les llars de Canet  i a les petites activitats econòmiques; la localització i inventari de les fonts de consum energètic a totes les dependències i equipaments municipals; la coordinació d´una exposició sobre l´energia i la proposta d´activitats educatives a centres educatius, el projecte de compartir cotxe,  entre altres.

És per això que en aquests moments s´estan duent a terme enquestes a la població sobre energia i mobilitat per tal de tenir una idea sobre la realitat energètica de Canet de Mar. L´enquesta es realitzarà de dues maneres, via telefònica i presencialment. Més endavant també es farà a les petites activitats econòmiques amb el mateix objectiu.


Per tenir més informació: nota de premsa, agenda21

^