ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la dinamització de la plaça Universitat
PUBLICAT Dilluns, 26.07.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Pista poliesportiva de la plaça Universitat Aquest dijous, 29 de juliol a les 18.30 hores, es presentarà el nou espai de dinamització esportiva a la plaça Universitat. Es tracta d'una de les iniciatives proposades per la Xarxa Cívica, a partir del desplegament de l'Ordenança de Civisme aprovada aquest any.

Així, a partir d'aquesta setmana i durant tot l'agost, les tardes de divendres, dissabte i diumenge, un tècnic s'ocuparà de dinamitzar la pista poliesportiva de la plaça. Serà entre les 18.30 i les 21.00 hores i s'hi faran activitats diverses, com ara futbol, bitlles, voleibol o bàsminton. Hi haurà activitats esportives extraordinàries, com ara tornejos de 3x3 de bàsquet o jornades d'esports adaptats.

Està obert a tothom i el desenvolupament de l'espai es farà en funció del grups que es formin. És important però, saber que les activitats estaran guiades i acompanyades per un monitor especialitzat que farà que la plaça sigui un espai per a tothom en el qual es gaudeixi de l'esport però d'una manera cívica i assenyada.

cartell dinamització pista poliesportiva

Cartell

Fitxer: Cartell_pista_dinamitzacio_PRESENTACIO.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 64.26 kB

^