ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El bus del reciclatge visita Canet
PUBLICAT Dijous, 22.07.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

eslògan Els petits gestos - Generalitat de Catalunya El dia 30 de juliol, durant tota la tarda i vespre podreu visitar El bus del reciclatge. Estarà obert a tothom a la parada d'autobús de Comediants de 16.00 a 22.00 hores. Es tracta d'un element més de la campanya de la Generalitat per al foment de la prevenció i la recollida selectiva de residus, que té com a eslògan la revolució dels petits gestos continua. Quins són els vostres? i que segurement haureu vist en diferents mitjans com premsa o televisió.

Aquesta campanya, que ha estat finançada pels sistemes integrats, Ecoembes, Ecovidrio i RAEES, té una novetat per tal d'optimitzar recusos i és que, per primer cop, es fomentarà conjuntament la recollida selectiva i la prevenció d'envasos de plàstic, paper i cartró, vidre i orgànica per una banda i aparells elèctrics i electrònics per l'altra.

Al capdavant de la iniciativa hi trobem l'Agència de Residus de Catalunya, que ha treballat conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis i l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient.

El bus del reciclatge pretén arribar d'una manera més directa a la ciutadania. S'han triat 20 municipis de zones turístiques per explicar a la població la importància de la prevenció i la recollida selectiva de residus. El bus tindrà monitors que guiaran en les activitats lúdiques i educatives que es faran tant a l'interior del bus com a fora. Hi haurà inflables, audiovisuals, vídeos, jocs interactius i es donarà un pen-drive a tots els assistents. S'adreça a tothom, joves, nens i població adulta.

A Canet vindrà doncs, el divendres 30 de juliol i s'estarà a Canet, des de les 17.00 fins les 22.00 hores. 


Web de la campanya

^