ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ajuts per a les famílies amb infants a les escoles bressol municipals
Convocatòria 2010 - 2011
PUBLICAT Dilluns, 12.07.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament de Canet de Mar, d'acord amb les bases de la convocatòria d'ajuts que estableix el Departament d'Educació de la Generalitat, fa una convocatòria pública per a l'atorgament d'ajuts adreçats a l'Escola Bressol Municipal de Canet de Mar, per a l'escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions econòmiques desfavorides.

Són ajuts que van destinats a minorar la quota d'escolarització que paguen les famílies en concepte d'Escola Bressol i s'aplica al curs que començarà al setembre, el 2010 - 2011.  S'atorguen en funció del nivell d'ingressos de la família, d'acord amb uns barems establerts.

Les sol·licituds s'han de presentar a l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament, a Vil·la Flora i per fer-ho cal demanar cita prèvia, a través del telèfon 93 795 46 25. Hi ha un imprès específic normalitzat, que us podeu descarregar des del webo també demanar al Palauet o a l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament.

Hi ha dos terminis per presentar la sol·licitud:

  • Primer termini: del 12 al 30 de juliol i del 2 al 10 de setembre
  • Segon termini (per aquells alumnes matriculats fora del procés oficial de matriculació):  de l'1 a l'11 de març de 2011

L'import màxim de l'ajut que s'atorgarà serà de 1.400 euros per alumne beneficiari per a les sol·licituds presentades dins el primer termini i de 870 euros per alumne beneficiari en les sol·licituds presentades dins el segon termini.

L'Ajuntament baremarà i ordenarà les sol·licituds i farà la proposta a la Generalitat per a la resolució definitiva. Aquesta resolució es comunicarà directament a les famílies i s'aplicarà la minoració de les quotes de cara al pròxim curs. Per als que es presentin dins el primer termini, la minoració s'aplicarà a partir del setembre. Per als que es presentin al segon termini, que són els matriculats fora de temps, la minoració tindrà efectes retroactius des del gener de 2011.

Consulteu el document amb les bases de la convocatòria:

Bases ajuts escolarització llar d'infants municipal

Bases ajuts llar d'infants

Fitxer: Bases_ajuts_llar_infants.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 76.29 kB

^