Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es roda a Canet part del film Tres metros sobre el cielo
PUBLICAT Dilluns, 14.06.2010
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Tres metros sobre el cielo, la darrera producció rodada a Canet.

casa Rovira - fotografia llibre de patrimoni Aquesta és la tercera producció cinematogràfica que es roda a Canet aquest any. Tres metros sobre el cielo, és una pel·lícula dirigida per Fernando González Molina. Es tracta d´una producció de gran envergadura, ja que al darrera hi ha productores com Zeta Cinema, Globomedia i Antena 3.

Amb un repartiment farcit de cares conegudes, Tres metros sobre el cielo és una adaptació de la novel·la del mateix títol de Federico Moccia, l´escriptor italià autor dels llibres best-seller Perdona si et dic amor, Tinc ganes de tu o Perdona però vull casar-me amb tu. 
Les seqüències rodades a Canet s´han centrat al carrer Quirze Planet, sobretot a l´interior de la Casa Rovira, edifici catalogat de l´arquitecte Josep Antoni Coderch, que gaudeix d´unes fantàstiques vistes a les nostres platges.

Tres metros sobre el cielo ens narra la història de Hache i Babi, dos joves de móns completament diferents. L´amor entre tots dos anirà més enllà de qualsevol convicció i els farà canviar. Es tracta d´una història romàntica de l´efímera adolescència. Són uns Romeo i Julieta contemporanis.
Els actors principals són Mario Casas, que veiem a Los Hombres de Paco i María Valverde, que ha aparegut a Los Borgia o a La mujer del anarquista. També hi intervenen, entre d'altres, Jordi Bosch i Clara Segura.

La gestió per al rodatge ha comptat amb el suport de la Barcelona Catalunya Film Comission, organisme al qual l´Ajuntament de Canet s´ha adherit i que assessora i guia els consistoris en tot el que té a veure amb la coordinació de rodatges i gravacions audiovisuals als municipis.

El fet que es rodi a Canet és una excel·lent manera de donar projecció exterior a la nostra població.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^