ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els organitzadors de la Challenge feliciten la Policia Local
PUBLICAT Divendres, 21.05.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cartell Half Challenge - Consell Comarcal del Maresme

  Els organitzadors de la prova esportiva II Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme han felicitat el cos de la Policia Local de Canet pel suport en la organització de l'esdeveniment que va celebrar-se aquest diumenge passat a la comarca.

Sense la col·laboració dels diferents municipis per on passava la prova, els problemes d'organització haguessin estat importants. Tot i la gran quantitat de voluntaris que hi havia, calia personal amb qualificació professional, sobretot pel que fa a la seguretat ciutadana.

Per aquest motiu, des del Consell Comarcal del Maresme, els responsables del Pla Estratègic Maresme 2015, han enviat la felicitació directament als responsables del cos policial local de Canet.

La II Half Challenge va deixar inoperativa la carretera N-II durant tot el matí. El tall era previst que acabés a les 15.30 hores però, tal i com ja s'havia anunciat, a mesura que els ciclistes passaven per darrera vegada pels diferents trams, la circulació s'anava reobrint. Així, es va donar l'odre d'obrir el trànsit entre Mataró i Caldes d'Estrac a les 13.30 hores. I a les 14.00 hores ja es podia circular fins a Calella.  21.000 vehicles van ser desviats cap a l'autopista C-32. Voluntaris donaven passis gratuïts per als conductors que sortien de Canet en direcció Mataró.

L'èxit de la mitja Challenge, sobretot pel que fa als atletes participants i els resultats obtinguts, ha fet que ja s'estiguin fent inscripcions per a la Challenge completa, que es farà el 3 d'octubre i que tornarà a tallar la carretera, aquest cop fins a la tarda.


Llegiu la informació sobre l'esdeveniment publicada pel Consell Comarcal del Maresme

^