ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Consells de seguretat en casos de nevades
PUBLICAT Dijous, 17.12.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge díptic Generalitat - consells nevades

Tot i que la nostra zona geogràfica és una de les que és més improbable que es produeixin nevades, si això passés, seríem una de les menys preparades per afrontar-ho, precisament a causa d'aquesta llunyania amb la situació adversa.

Per aquest motiu, des de la Generalitat s'ha sol·licitat als ajuntaments que facin difusió dels consells de seguretat en cas de nevades al territori. L'Ajuntament és l'ens responsable de la protecció civil al seu terme municipal i, per aquest motiu, és important que coneguem les indicacions a seguir en situacions climatològiques adverses, com són les nevades i les glaçades.

Els consells són vàlids per al nostre territori però també per tots aquells canetencs que facin sortides a zones on nevi. Destaquem instruccions tant senzilles com tenir a punt, a casa, llanternes amb piles, farmacioles o aliments rics en calories. També revisar el cotxe, portar-hi cadenes, llanterna i una manta. Tenir a mà els telèfons i els contactes amb els organismes i institucions responsables de les emergències al territori i en cas d'emergència, trucar sempre al 112.  La campanya informativa del pla NEUCAT ha començat a finals de novembre i s'allargarà fins al març de 2010.

Els consells varien si s'és a casa, a l'exterior, al cotxe o circulant. De fet, hi ha una informació específica per als conductors.

Trobareu tota la informació necessària al web de la Generalitat.
I us recordem també, el telèfon de la Policia Local de Canet, el 93 794 00 88, per qualsevol dubte o consulta que tingueu sobre temes de seguretat ciutadana.

^