ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una nova subvenció de la Generalitat per a dos cursos de català per a persones nouvingudes
PUBLICAT Dimecres, 02.09.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell del curs de català 2009Com cada any, l'Ajuntament de Canet de Mar, a través de l'Oficina de Català, ha sol·licitat al Departament d'Acció social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya la subvenció per poder impartir dos cursos de català per a persones nouvingudes, la qual ha estat concedidan i, per tant, aquest any també podrem oferir aquest servei als nous canetencs i canetenques que estiguin interessats a aprendre la nostra llengua.

Aquests cursos neixen per la necessitat de cobrir l'excedent que l'Escola d'Adults Maria Saus pateix cada any, ja que curs rere curs hi ha moltes persones que es queden sense plaça.

Així, doncs, l'Ajuntament de Canet de Mar, juntament amb el Centre de Normalització del Maresme estan organitzant aquests cursos perquè puguin començar la primera setmana d'octubre i s'acabin abans de les festes de Nadal. Els nivells que es faran seran el B2 i el B3, ja que l'experiència ha demostrat que són els cursos que tenen més bona acollida.

Les persones que hi estiguin interessades han d'anar el dia 14 de setembre de 15.00 hores a 17.00 hores al centre cívic de Vil·la Flora, on els faran una prova per saber a quin nivell s'han d'apuntar i, seguidament, fer-los la inscripció al grup que necessitin.

Aquest dia també es faran les inscripcions per al curs de nivell Intermedi per a persones catalanoparlants que començarà el dia 5 d'octubre i es farà cada dilluns i cada dimecres de 15.00 hores a 17.00 hores.

^