ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Depuradora que tractarà les aigües de Canet, preparada per entrar en funcionament
PUBLICAT Dilluns, 13.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Així ho han pogut comprovar representants polítics i tècnics de l´Ajuntament de Canet en una visita d´obres a la planta.

L´alcalde de Canet, Joaquim Mas, ha visitat les instal.lacions de la Depuradora  d´aigües residuals que Canet té juntament amb Arenys de Mar i Arenys de Munt. Visita depuradora


L´alcalde ha estat acompanyat per la primera tinenta d´alcalde i regidora d´Urbanisme, Ibis Puig, per la regidora de Medi Ambient, Sílvia Tamayo i pel tècnic de Medi Ambient Míchel Carrión.

Visita depuradora


A la planta Depuradora els esperaven tècnics de l´Agència Catalana de l´Aigua (ACA) i de l´empresa constructora de l´obra, ACSA, que els han mostrat les instal.lacions i els han explicat el seu funcionament.

La Depuradora donarà una cobertura equivalent a 50.000 habitants, i tindrà una capacitat de tractament de 7.700 m3 d´aigua al dia.

L´aigua rebrà dos tractaments, un físicoquímic, que separarà greixos, plàstics i altres materials sòlids i un biològic, per als fangs i determinades bactèries que depuren l´aigua.  L´aigua resultant tindrà la possibilitat de reutilitzar-se, rebent un tercer tractament en funció de l´ús que se li vulgui donar.

El finançament de la planta Depuradora de Canet i els dos Arenys recau íntegrament en l´ACA.  I la gestió la farà, durant el primer any de funcionament l´empresa constructora ACSA i a partir del segon any, el Consell Comarcal.

Visita depuradora

L´entrada en funcionament de la Depuradora depèn només d´enllestir l´estació de bombeig i d´acabar els accessos a la planta, sobretot des de Canet.

Informació publicada el 10 d'octubre de 2003

^