ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Projecte urbanístic de la plaça Universitat
PUBLICAT Dilluns, 07.07.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Projecte plaça UniversitatLa plaça de la Universitat de 5.622,24 m2 serà ben aviat un espai obert per al gaudi dels canetencs. Ubicat al cor del poble comptarà amb jocs infantils, una pista esportiva amb vestidors annexos, un petit escenari amb platea a l´aire lliure, lavabos i una guingueta amb servei de bar. El projecte s´ha dissenyat amb unes pèrgoles que faran ombra i donaran color a la plaça. És una proposta inspirada en la llum i els colors del Modernisme, un dels nostres signes d´identitat.

Aquest nou espai lliure també connectarà la riera Gavarra i el nou Centre d´Atenció Primària (CAP) amb el carrer Lluís Domènech i Montaner, mitjançant una rampa i unes escales.

Les obres de la plaça de la Universitat tenen una durada de vuit mesos. El cost de l´obra és d´aproximadament 1.580.000 € i es compta amb les aportacions següents:

Ajuntament de Canet de Mar99.000 €

Generalitat de Catalunya (Pla Únic d´Obres i Serveis – Departament de Governació i Administracions Públiques)

300.000 €

Diputació de Barcelona (Xarxa de Barcelona Municipis de Qualitat)

775.000 €

Aportacions privades (Invermercury)

406.000 €


Aquest espai, propietat de l´Escola de Teixits de la Diputació de Barcelona, ha estat cedit a Canet de forma gratuïta i ha permès que l´Ajuntament hagi pogut elaborar un pla de millora per a la població, amb la instal·lació d´un aparcament soterrat, l´edifici del CAP i ara la urbanització de tot aquest espai.

^