ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Compromisos de la Direcció General de Cooperació Cultural amb Canet
PUBLICAT Divendres, 11.01.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Òscar Figuerola manté una trobada amb la directora general Anna Falguera

El tinent d'alcalde de Cultura, Òscar Figuerola, ha mantingut una trobada amb Anna Falguera, directora general de Cooperació Cultural de la Generalitat.

A la reunió s'han tractat tres temes relacionats amb Canet i amb la cultura. El primer, l'Odèon. L'Ajuntament de Canet ha sol.licitat una trobada amb el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras per tal de tractar personalment el tema de l'edifici del Cafè Teatre de Canet. La Generalitat està al corrent de tot el que ha passat i de la situació actual. L'edifici forma part del catàleg de béns culturals d'interès local, competència de la Generalitat. El conseller ha fet sempre costat a Canet en aquest tema. Prova n'és el fet que no va voler perdre's la festa d'inici de les obres del febrer passat, dia en què va prendre el compromís d'ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte.

Amb Anna Falguera, Òscar Figuerola ha tractat també del projecte de millora, adequació i possible ampliació de la Biblioteca P.Gual i Pujadas. Des de la Direcció General de Cooperació Cultural de la Generalitat estudiaran el projecte amb el propòsit d'ajudar tan econòmicament com amb l'assessorament tècnic necessari.

El tercer tema de conversa amb Anna Falguera, estava vinculat a la programació d'activitats culturals que es duen a terme al poble de Canet de Mar. Se seguirà amb aquesta programació que té com a eixos principals el Canet Cançó i la Primavera de les Arts. Figuerola vol que Canet aposti pel circ, com a element dinamitzador que acosta les famílies a l'art i la cultura. La Direcció General de Cooperació Cultural s'ha compromès doncs, a donar suport a la Cultura local.

Sala estudi biblioteca
La Biblioteca P.Gual i Pujadas acull activitats de tot tipus i per a totes les edats i interessos: conferències, xerrades, presentacions de llibres, hores del conte per infants i adults, tallers ...
Informació relacionada
En breu també s'obrirà al trànsit el carrer Gram
Es duran a terme uns treballs d'enderroc per garantir la seguretat de l'immoble
Un operari mor en caure-li una part d'un sostre al damunt
comunicat 11:52 hores
Celebrem plegats l'inici de les obres del futur teatre municipal
Ordre del dia
Dijous, 17 de juny de 2004
Dissabte, 13 de desembre de 2003
Així ho han manifestat unànimament al 6è plenari celebrat el 25 d'octubre
^