ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nens i joves gaudeixen del Parc de Nadal
PUBLICAT Dilluns, 07.01.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

parc nadal 2007 La setmana de Nadal, Vil.la Flora s'ha trobat envaït, un any més, per famílies senceres que portaven els seus nens i joves a gaudir del Parc de Nadal. L'Ajuntament hi va instal.lar diversos inflables, una àrea de jocs pels més petits, un parc mòbil de trànsit, espai per a tallers i una tirolina.

Tots quatre dies de Parc les atraccions van estar plenes de gent. Funcionava el bar i d'aquesta manera els pares podien prendre alguna cosa mentre els nens s'ho passaven d'allò més bé. L'escenari estava ocupat pels tallers de Nadal on els nens podien elaborar diversos objectes. La cua més llarga la tenien les noies que feien maquillatges de fantasia.

Aquesta ha estat una de les moltes activitats que s'han fet durant les Festes a Canet. La darrera, la cavalcada de Reis. Puntuals, a dos quarts de set de la tarda, els Reis d'Orient van sortir del capdamunt de l'avinguda Dr. Marià Serra amb unes espectaculars carrosses i van recórrer el poble repartint caramels i salutacions.

La normalitat torna aquest dimarts 8 de gener, quan les escoles tornen a obrir portes ja amb la mirada posada a la celebració del Carnaval, que es farà el primer cap de setmana de febrer.

Festes de Nadal. Aquí teniu una pinzellada del que ha estat el Nadal a Canet de Mar.

Animació en format flash
^